Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Over Rivard

Voor de aanschaf van Zuigwagens bent u bij Tuytel Handel aan het juiste adres. Wij bieden namelijk zuigwagens van het merk RIVARD aan. Binnen de Benelux zijn wij de exclusief dealer van Rivard zuigwagens.

RIVARD is ruim 60 jaar een grote speler op het gebied van de productie van zwaar materieel. RIVARD streeft altijd naar topkwaliteit en met behulp van externe audits blijven ze op dit niveau.

Rivard beschikt over de volgende twee zuigwagens: Exvac SE7 en Exvac SE10. Lees hieronder meer over deze uitvoeringen:

Exvac SE 7

De SE7 is de kleinere zuigwagen uit het Rivard assortiment. Deze 3 asser beschikt over een bakinhoud van 7m³. Door het kleinere formaat kan je zelfs de moeilijk bereikbare locaties bereiken.

Meer informatie

Exvac SE 10

De SE10 is het grootste model Rivard zuigwagens. Met een bakinhoud van 10.5m³ is deze 4 asser geschikt voor de grotere zuigklussen. Net als de SE7, beschikt dit model over een 180° draaibare zuigmond.

Meer informatie
Het inzetten van zuigwagens in plaats van graafmachines kan veel grote voordelen met zich meebrengen:

Flexibiliteit

De zuigwagens van RIVARD zijn een stuk flexibeler dan de doorsnee graafmachines. Een van de grootste voordelen van een zuigmachine in tegenstelling tot een graafmachine is dat de zuigmachine op moeilijk bereikbare plekken, zoals daken en kruipruimtes werk kan verrichten.

Veiligheid

Een zuigwagen kan goed van pas komen wanneer materiaal verwijderd moet worden in de buurt van leidingen, kabels of boomwortels. De zuigmachine kan de grondsoort eenvoudig wegzuigen, zodat niets beschadigd raakt.

Productiviteit

De grondzuigers hebben een maximale hoeveelheid materiaal dat kan worden opgezogen. De kleinste RIVARD zuigwagen beschikt over een tank van 7m3.

Waarom RIVARD zuigwagens?

 • Minder onderhoud

  Dankzij de industriële, gietstalen turbine, hoeft u aanzienlijk minder onderhoud te verrichten aan de wagen.

 • Langere levensduur

  Door de gepatenteerde hydromechanische koppelingen aandrijving heeft deze truck een langere levensduur

 • Beter kiepresultaat

  De zuigwagen heeft een cilindrische vorm wat ervoor zorgt dat de wagen een beter kiepresultaat en langere levensduur heeft.

 • Full colour bedieningssysteem

  In de wagen beschik je over een full colour 7" bedieningssysteem met gebruiksvriendelijke software in het Nederlands

Meer weten over de mogelijkheden van onze zuigwagens? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.

Meer over RIVARD

RIVARD is opgericht in 1952 en is sinds dit jaartal druk bezig met het ontwikkelen en produceren van middelen om de veiligheid van uitvoerders die dagelijks te maken hebben met vloeibaar afval en nutsvoorzieningen te verbeteren. Het Franse merk staat al jaren bekend als één van de beste merken in de zuigtechniek. Dit Frans industrieel bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in het ontwerppen en bouwen van machines en apparatuur. De Franse producent Rivard bouwt twee basistypes zuigwagens met inhouden van 7 m³ en 10,5m³. De container heeft zijn scharnierpunten op 1700 mm hoogte. Het opgezogen materiaal kan eenvoudig gelost worden dankzij de grote afrondingen van de kipcontainer.

RIVARD produceert ergonomische en high-performance machines, zoals de zuigwagen. Alles wordt ontwikkeld met nauw contact met de klanten van RIVARD. Zij zijn immers degenen die het product uiteindelijk zullen gebruiken, wat hun input erg waardevol maakt.

Wanneer je overweegt een zuigwagen aan te schaffen, is de zuigwagen van RIVARD zeker een goede optie. Tijdens het productieproces maakt RIVARD enkel gebruik van de beste onderdelen. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van externe audits om continu een top kwaliteit te kunnen garanderen.

Een A-merk zuigwagen

Voorkom schade aan leidingen, bekabeling, boomwortels en veel meer met behulp van een RIVARD zuigwagen. Op hoogte en diep onder de grond materiaal wegzuigen is geen probleem voor deze zuigwagen, omdat deze machine is voorzien van krachtige turbines. De Rivard machines worden standaard voorzien van 3 turbines. Dit kan optioneel uitgebreid worden naar 4 turbines.

Flexibel

De zuigwagens van RIVARD zijn voorzien van een flexibele zuigarm, waardoor ze inzetbaar zijn op moeilijk bereikbare locaties, zoals: daken, putten, kruipruimtes en oppervlakten met leidingen, boomwortels en bekabeling.