Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

De beste in de zuigtechniek!

RIVARD staat bekend als een van de beste merken in de zuigtechniek. Dit Franse merk is producent van twee basistypes zuigwagens, waarvan de SE7 er een van is. Met een inhoud van 7 m3 is de Exvac SE7 de kleinere variant. De zuigarm kan 180 graden draaien, wat maakt dat materiaal eenvoudig kan worden opgezogen. Ook kan materiaal eenvoudig gelost worden met behulp van de kipcontainer met grote afrondingen. De scharnierpunten bevinden zich op 1700mm hoogte.

De zuigwagen is voorzien van een meertraps industriële vacuümpomp die wordt aangedreven door een hydromechanische koppeling en een mechanische transmissie, wat voor een bescherming van belangrijke onderdelen zorgt, zoals de motor, versnellingsbak en koppeling.

Brochure Exvac
Technische gegevens (p. 27)

Bijzonderheden

Zuigarm kan 180° draaien

De zuigarm van de Exvac modellen kan 180° draaien. Dit is heel handig, want het zorgt ervoor dat de zuigarm niet uitgeklapt hoeft te worden bij het lossen van de container. De zuiglocatie is hierdoor altijd bereikbaar!

Bediening met afstandbediening

De zuigarm kan worden bediend met de draadloze ISO afstandsbediening. Ook is de wagen voorzien van hydrostatische rij- en stuurfuncties waardoor de auto naast of achter de auto te bedienen valt.

7 inch kleurenscherm

De achterzijde van de zuigwagen bevat een 7 inch kleurenscherm. Dit scherm laat alle functies van de wagen zien, zelfs in het Nederlands!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.