Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

MS 3000 Minishark

De Minishark 3000 kan worden ingezet voor het shredderen van een breed scala aan materialen, zoals bioafval, wortels, sloophout en groenafval. Dit materiaal wordt via de slijtvaste invoerbodem naar de rotor getransporteerd. Om de beste oplossing te bieden voor uw wensen en werkgebied, is er een mogelijkheid uit twee verschillende rotoren te kiezen: 18 vrij zwaaiende klepels of 22 vaste gereedschappen in de machine, elk in combinatie met harken. De uiteindelijke grootte van de output kunt u hydraulisch aanpassen.

De machine wordt hydraulisch aangedreven door een dieselmotor. Het besturen van de machine kan doormiddel van de schakelkast en de optionele afstandsbediening.

Technische gegevens

Keuze uit twee rotoren

18 vrij zwaaiende beitels

Deze beitels geven het hout een vezelachtige structuur, wat dit soort rotor perfect maakt voor het maken van shreds. De grootte van de output kan hydraulisch worden aangepast, door de afstand tussen het zeefnet en de rotor te vergroten of verkleinen.

22 vaste beitels

Deze rotor wordt veel gebruikt voor het shredden van A-hout. De rotor met vaste beitels zorgt ervoor dat het hout verkleind wordt, maar wel zijn harde structuur behoudt, wat dit type perfect maakt voor het maken van chips. Net als bij de rotor met losse beitels kan de grootte van de output hydraulisch worden versteld.

Minishark in beeld

De Minishark in actie zien? Bekijk de video hiernaast!

We voeren regelmatig demonstraties uit met deze machine. Wilt u er een bijwonen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.