Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Simpel, robuust en veelzijdig!

Of het nu gaat om het uitgraven van grond, compost, puin of andere zeefbare materialen, de GREMAC e2+ kan de klus klaren!

De E2 is de iets grotere versie van de e1. Zo beschikt deze trommelzeef over een 3 meter lange trommel. Dit doet echter weinig met het gewicht van de zeef. Ook deze zeef valt namelijk in de lichtere gewichtsklasse. Deze trommelzeef weegt 3,5 ton inclusief generator.

Verder heeft dit model dezelfde voordelen zoals je gewend bent van Gremac. De e2 is modulair opgebouwd en het frame en de andere onderdelen zijn van gegalvaniseerd staal. Robuust, compact en Duitse degelijkheid!

De zeeftrommel heeft een lengte 2944mm. De matten voor in deze trommel zijn verwisselbaar, zodat u verschillende fracties kunt zeven. Er zijn zeefmatten beschikbaar met een afmeting van 5x5mm tot en met 50x50mm.

Brochure
Neem gerust contact op

Bijzonderheden

Solide

De zeefmachines worden gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat de Gremac zeven erg solide machines maakt. Ondanks het solide materiaal, zijn de zeven erg licht.

Compact

Het gewicht van de e2 modellen gaan tot 3500kg. Dankzij het lichte gewicht kan de zeefinstallatie met behulp van een trekhaak of trailer eenvoudig vervoerd worden.

Lange levensduur

De Gremac machines zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Om een goede kwaliteit te garanderen wordt alles in Duitsland geproduceerd. Hierdoor kan je genieten van een lange levensduur.

Flexibel zeven

Wanneer je regelmatig op verschillende locaties zeeft, is de Gremac e2+ de juiste oplossing voor jou! Wat voor materiaal je ook wil zeven, dankzij de gemakkelijk verwisselbare zeefnetten kan je van 5 tot 50mm fractie zeven.

Hoge capaciteit

De trommelzeef is voorzien van een trommel van wel 3 meter, waardoor de zeef output tot wel 75m³ per uur kan bereiken.

Krachtige elektromotoren

De lopende banden zijn voorzien van krachtige elektromotoren, waardoor een betrouwbaar zeefresultaat wordt gegarandeerd.

Eenvoudige bediening

Het bedieningspaneel op de zeef zorgt voor een eenvoudige bediening van de machine.

Hoge capaciteit

De trommelzeef is voorzien van een trommel van wel 3 meter, waardoor de zeef output tot wel 75m³ per uur kan bereiken.

Benzine of diesel

Zeven waar en wanneer je maar wil. De machine is voorzien van elektrische aandrijving en kan middels een benzine of dieselgenerator worden bediend.

Invoerhoogte

De gegalvaniseerde trechter biedt meer dan genoeg ruimte voor het materiaal, terwijl de laaghoogte (1910mm) precies laag genoeg is om het materiaal zelfs met de kleinste shovel te kunnen laden.

Veelzijdige trommelzeef

Capaciteit

De e2+ is voorzien van een 3 meter lange trommelzeef waarmee tot wel 75m³ per uur gezeefd kan worden.

Krachtige motoren

De krachtige elektromotoren van de lopende banden garanderen betrouwbare zeefresultaten.

Eenvoudige bediening

Het bedieningspaneel op de zeef maakt een eenvoudige bediening mogelijk

Vragen of de zeef in actie zien? Neem gerust contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.

Uiteraard zijn er ook een aantal opties die je aan de zeef kunt toevoegen. Denk aan een afstandsbediening, transportband achter, uitwerprooster en verwisselbaar zeefgaas. Voeg deze opties aan uw e2 toe om een echte allrounder van de machine te maken.