Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Simpel, robuust en veelzijdig!

Of het nu gaat om het uitgraven van grond, compost, puin of andere zeefbare materialen, de GREMAC e2+ kan de klus klaren!

De E2 is de iets grotere versie van de e1. Zo beschikt deze trommelzeef over een 3 meter lange trommel. Dit doet echter weinig met het gewicht van de zeef. Ook deze zeef valt namelijk in de lichtere gewichtsklasse. Deze trommelzeef weegt 3,5 ton inclusief generator.

Verder heeft dit model dezelfde voordelen zoals je gewend ben van Gremac. De e2 is modulair opgebouwd en het frame en de andere onderdelen zijn van gegalvaniseerd staal. Robuust, compact en Duitse degelijkheid!

De zeeftrommel heeft een lengte 2944mm. De matten voor in deze trommel zijn verwisselbaar, zodat u verschillende fracties kunt zeven. Er zijn zeefmatten beschikbaar met een afmeting van 5x5mm tot en met 50x50mm.

Brochure

Bijzonderheden

Solide

De zeefmachines worden gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat de Gremac zeven erg solide machines maakt. Ondanks het solide materiaal, zijn de zeven erg licht.

Compact

Het gewicht van de e2 modellen gaan tot 3500kg. Dankzij het lichte gewicht kan de zeefinstallatie met behulp van een trekhaak of trailer eenvoudig vervoerd worden.

Lange levensduur

De Gremac machines zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Om een goede kwaliteit te garanderen wordt alles in Duitsland geproduceerd. Hierdoor kan je genieten van een lange levensduur.

Vragen of interesse in de aanschaf? Neem gerust contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.

Uiteraard zijn er ook een aantal opties die je aan de zeef kunt toevoegen. Denk aan een afstandsbediening, transportband achter, uitwerprooster en verwisselbaar zeefgaas. Voeg deze opties aan uw e2 toe om een echte allrounder van de machine te maken.