Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Elektrische & Compacte shredder

De stationaire elektrische versie van de shredder met dubbele walsen presteert goed en levert het hoogste rendement tegenover de laagste onderhoudskosten in bijzonder moeilijke toepassingsgebieden.

De twee shreddercomponenten, shredderunit en besturingsunit kunnen eenvoudig in bestaande recycling installaties worden geïntegreerd of als afzonderlijke machine worden gebruikt. Er zijn oneindig veel toepassingen te binden bij de verwerking van huishoudelijk- en bedrijfsafval, oud hout en stam hout, elektronisch afval, banden en nog veel meer!

Brochure Impaktor
Technische gegevens

Bijzonderheden

Afzonderlijke aandrijf- en besturingseenheid

De versnipperings- en besturingsunit zijn van elkaar gescheiden. Door deze uit elkaar te zetten (max. 8 meter) is er sprake van aanzienlijk minder trillingen in het besturingssysteem. Daarnaast vermindert dit de hoeveelheid stof en vuil in de eenheid. 

Snelwisselsysteem voor gereedschapswalsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van de walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en verandering van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

De mechanisch verstelbare zijkammen

De zijkammen kunnen worden geopend of gesloten, afhankelijk van het materiaal en de behoeften van de klant; het verkleinen van de uitvoergrootte of het verhogen van de doorvoersnelheid.

Voordelen

 • Prijs-kwaliteit

  Uitgebreide montage van de afvoerband en overbandmagneet mogelijk volgens de wensen van de klant.

 • Toepassingen

  De shredder kan vele soorten materiaal verwerken (bouwafval, beton, groenafval, afvalhout, banden, etc.)

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Integratie

  De shredder kan worden geïntegreerd in complete installaties, maar kan ook als individuele machine worden gebruikt met dank aan de gescheiden machinecomponenten.

 • Bediening

  Directe bediening via afstandsbediening en optionele integratie in complete systemen is mogelijk

Toepassingsgebieden

De Impaktor 250 E-PU van Arjes kan in voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De impaktor helpt u hierbij!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons  Privacy Beleid  en de  Algemene Voorwaarden.