Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Heavy-duty stationaire shredder

Deze heavy-duty stationaire shredder is een goede keuze en een goede oplossing wanneer je op zoek bent naar een energiebesparende shredder. De shredder is mede een goede keuze, doordat het is voorzien van een versterkte volumetrechter. De E-PU's (Electronic Power Unit) zijn een bijzonder goede keuze voor bedrijven die specifieke uitlaatgas- en geluidsemissies nodig hebben. De Titan 950 E-PU kan worden ingezet om de moeilijkst te breken materialen te breken met aanzienlijk minder onderhoud. Er zijn verschillende toepassingen te vinden bij het versnipperen van gemengd schroot (tot 3mm dikte), autocarrosserieën en bedrijfsafval.

Brochure Titan
Technische gegevens

Bijzonderheden

Afzonderlijke aandrijf- en besturingsunit

De units voor de aandrijving en besturing zijn afzonderlijk en kunnen op max. 8m afstand van elkaar worden geplaatst, wat zorgt voor minder trilling in het besturingssysteem. Bovendien leidt dit tot minder vervuiling van het systeem.

Voorzien van een snelwisselsysteem voor de walsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en verandering van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

De mechanisch verstelbare zijkammen

De zijkammen kunnen worden geopend of gesloten, afhankelijk van het materiaal en de behoeften van de klant; het verkleinen van de uitvoergrootte of het verhogen van de doorvoersnelheid.

Voordelen

 • Prijs-prestatie

  De shredder is inclusief standaardbevestigingen, zoals watersproeisysteem, magneet, etc.

 • Toepassingen

  De shredder kan vele soorten materiaal verwerken (bouwafval, beton, groenafval, afvalhout, banden, etc.)

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Plug & Play

  Met dank aan de SCU besturing en de vooraf gedefinieerde vernietigingsprogramma's die de rotatie en snelheid van de assen regelen kunt u genieten van een gebruiksvriendelijke bediening.

 • Integratie

  De shredder kan worden geïntegreerd in complete installaties, maar kan ook als individuele machine worden gebruikt met dank aan de gescheiden machinecomponenten.

Toepassingsgebieden

De Titan 950 E-PU van Arjes kan in voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De Titan 950 E-PU helpt u hierbij!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.