Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Compacte mobiele shredder

Sinds de lancering van deze shredder met dubbele walsen, is deze mobiele shredder enorm populair en een must have voor ieder bedrijf in de recyling en sloop sector. Deze flexibele en robuuste shredder is voorzien van een gecombineerd railsysteem en haakarm, een revolutionair snelwisselsysteem voor de walsen, een SCU besturing en een wals ontwerp dat het toepassingsgebied van de machine continu uitbreidt.

De machine is zeer flexibel inzetbaar: naast de vele toepassingen met bouw- en sloopafval is de mobiele shredder ook perfect voor het verwerken van spoorbielzen, wortels, banden, oud en vers hout, huishoudelijk- en bedrijfsafval en vele andere materialen.

Brochure Impaktor
Technische gegevens

Bijzonderheden

Gemakkelijk transport naar elke werkplek

Dankzij het lage basisgewicht en het hydraulisch kantelbare chassis is transport op een kleine of haakarmwagen mogelijk zonder dat er speciale vergunningen nodig zijn.

Voorzien van een snelwisselsysteem voor de walsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en verandering van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

De mechanisch verstelbare zijkammen

De zijkammen kunnen worden geopend of gesloten, afhankelijk van het materiaal en de behoeften van de klant; het verkleinen van de uitvoergrootte of het verhogen van de doorvoersnelheid.

Voordelen

 • Prijs-prestatie

  De shredder is inclusief standaardbevestigingen, zoals watersproeisysteem, magneet, etc.

 • Toepassingen

  De shredder kan vele soorten materiaal verwerken (bouwafval, beton, groenafval, afvalhout, banden, etc.)

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Mobiliteit

  Rupssysteem en haakarm/ multilift standaard inbegrepen

 • Plug & Play

  Met dank aan de SCU besturing en de vooraf gedefinieerde vernietigingsprogramma's die de rotatie en snelheid van de assen regelen kunt u genieten van een gebruiksvriendelijke bediening.

Toepassingsgebieden

De Impaktor 250 EVO van Arjes kan in voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De impaktor helpt u hierbij!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons  Privacy Beleid  en de  Algemene Voorwaarden.