Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Compacte mobiele shredder

Sinds de lancering van deze shredder met dubbele walsen, is deze mobiele shredder enorm populair en een must have voor ieder bedrijf in de recyling en sloop sector. Deze flexibele en robuuste shredder is voorzien van een gecombineerd railsysteem en haakarm, een revolutionair snelwisselsysteem voor de walsen, een SCU besturing en een wals ontwerp dat het toepassingsgebied van de machine continu uitbreidt.

De machine is zeer flexibel inzetbaar: naast de vele toepassingen met bouw- en sloopafval is de mobiele shredder ook perfect voor het verwerken van spoorbielzen, wortels, banden, oud en vers hout, huishoudelijk- en bedrijfsafval en vele andere materialen.

Brochure Impaktor
Technische gegevens

Bijzonderheden

Gemakkelijk transport van en naar iedere locatie

Dankzij het lage basisgewicht en het hydraulisch kantelbare chassis is transport op een bakwagen of een haakarmwagen mogelijk zonder dat er speciale vergunningen of transportmiddelen nodig zijn.

Gereviseerd snelwisselsysteem voor de walsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en verandering van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

Met het gereviseerde systeem wordt de druk op de walsen niet meer uitgeoefend op de bouten, maar op de volledige machine, waardoor u profiteert van een langere bedrijfstijd.

Golfvormplaten

Door het plaatsen of verwijderen van de golfvormplaten kan de breedte van de uitgang voor het materiaal worden aangepast. Hiermee reguleert u dus ook de uiteindelijke fractie.

Voordelen

 • Prijs-prestatie

  De shredder is inclusief standaardbevestigingen, zoals watersproeisysteem, magneet, etc.

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Mobiliteit

  Rupssysteem en haakarm/ multilift standaard inbegrepen

 • Plug & Play

  Met dank aan de SCU besturing en de vooraf gedefinieerde vernietigingsprogramma's die de rotatie en snelheid van de assen regelen kunt u genieten van een gebruiksvriendelijke bediening.

Toepassingsgebieden

De Impaktor 250 EVO van Arjes kan in voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De impaktor helpt u hierbij!

Meer over de Impaktor 250 EVO

De Impaktor 250 EVO is de meest compacte shredder van Arjes. Met een totaalgewicht van slechts 13,5 ton is deze machine makkelijk te vervoeren met behulp van een haakarmwagen of dieplader. Daarnaast kan deze shredder met rupsonderstel gemakkelijk van de dieplader gelost worden door de standaard meegeleverde afstandbediening. Hierdoor zet je de machine na het transport heel eenvoudig op de juiste plek. Met deze afstandbediening kan je, indien gewenst, ook de rotatiesnelheid en draairichting van de walsen aanpassen.

De Impaktor 250 EVO is voorzien van een rupsonderstel. Ben je op zoek naar een stationaire shredder? Neem een kijkje op de pagina van de Impaktor 250 E-PU, de elektrische en stationaire shredder van Arjes.

Duurzame motor

Op zoek naar een energiezuinige shredder? De Impaktor 250 EVO wordt standaard voorzien van een Volvo Penta Stage V motor met 175 pk. De fabrikant heeft voor deze machine gekozen in verband met het lage brandstofverbruik. Daarna geniet de motor van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een betere geluidsniveaus tegenover de concurrenten.

Exclusief dealer

Tuytel Handel is exclusief dealer van de machines van Arjes in Nederland.

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons  Privacy Beleid  en de  Algemene Voorwaarden.