Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Heavy-duty shredder

Sterk, betrouwbaar en duurzaam, de drie woorden die de Titan 950 perfect omschrijven. Om binnen de meest uiteenlopende toepassingen de beste resultaten te kunnen garanderen is de Titan 950 in twee uitvoeringen verkrijgbaar:

 • De lange versie: deze uitvoering wordt voornamelijk ingezet voor het verwerken van auto's en huishoudelijk- en gemengd schroot met een maximale dikte van 3mm.
 • De korte versie: Deze uitvoering wordt meestal ingezet voor het verwerken van afval, afvalhout, groenafval en mineralen.

Net als de andere shredders van Arjes, is deze shredder voorzien van een snel wisselsysteem om de walsen snel te kunnen verwisselen. Zo kan de shredder worden gebruikt voor meerdere soorten materiaal.

Brochure Titan
Technische gegevens Lang model
Technische gegevens Kort model

Bijzonderheden

Grote mobiliteit en eenvoudig transport

Het gestandaardiseerde rupsbandsysteem zorgt voor een optimale mobiliteit op de operationele locatie en maakt transport op een dieplader een stuk effici├źnter en betaalbaarder.

Voorzien van een snelwisselsysteem voor de walsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en verandering van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

Automatisch drukgestuurd dempingssysteem (lange uitvoering)

Wanneer de weerstand te hoog is, trekken de rood gemarkeerde zijkammen hydraulisch naar binnen en naar biten. Dit voorkomt schade aan de versnipperaar en regelt tegelijkertijd de grootte van het versnipperde materiaal.

Voordelen

 • Prijs-prestatie

  De shredder is inclusief standaardbevestigingen, zoals watersproeisysteem, magneet, etc.

 • Toepassingen

  De shredder kan vele soorten materiaal verwerken (bouwafval, beton, groenafval, afvalhout, banden, etc.)

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Mobiliteit

  Rupssysteem en haakarm/ multilift standaard inbegrepen

 • Plug & Play

  Met dank aan de SCU besturing en de vooraf gedefinieerde vernietigingsprogramma's die de rotatie en snelheid van de assen regelen kunt u genieten van een gebruiksvriendelijke bediening.

Toepassingsgebieden

De Titan 900 van Arjes kan voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De Titan helpt u hierbij!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.