Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Over Edge

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren, exporteren en installeren is Edge Innovate snel uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerp en distributie van materieel voor de recycling-, handling- en steengroeve-industrie. De machines van Edge worden in meer dan 60 landen gebruikt, waar Nederland met het dealerschap van Tuytel Handel onderdeel van is geworden.

Innovatie op het werk

 • Innovatief

  Edge werkt continu aan de verbetering van de prestaties van de machines.

 • Betrouwbaar

  De markt vraagt terecht om een snelle up-time en EDGE Innovate biedt betrouwbare componenten en leveringszekerheid.

 • Componenten

  Mocht er toch iets kapot gaan? Dan zijn er ruim voldoende reserveonderdelen op voorraad.

 • Totaalpakket

  Met het uitgebreide assortiment van Edge, kan een totaalpakket van machines worden aangeboden wat naadloos op elkaar aansluit.

Assortiment

Shredders

Het assortiment van Edge biedt een gevarieerd aanbod van langzaam draaiende shredders met dubbele walsen.  Alle shredders omvatten een zeer robuust ontwerp, hoge duurzaamheid en het vermogen om moeilijk te versnipperen materialen te verwerken.

Meer informatie

Trommelzeven

Edge biedt slimme, nauwkeurige en efficiënte trommelzeven in verschillende gewichtsklassen. Stuk voor stuk bieden de machines een hoge efficiëntie en scoren ze hoog op het gebied van brandstofefficiëntie.

Meer informatie

Transportbanden

EDGE is ervan bewust dat één stijl transportband niet voldoende is om te voldoen aan de verschillende vereisten van ieder bedrijf. Er zijn veel verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Bekijk met de knop hieronder het assortiment transportbanden.

Meer informatie

Windshifters

Edge Innovate's recyclingassortiment biedt ook een windshifter aan voor het scheiden van materiaal op basis van dichtheid. De lichtere materialen worden door middel van wind uit de stroom gehaald. De zwaardere materialen blijven over. Een eenvoudige manier om materiaal te ontdoen van bijvoorbeeld plastic.

Meer informatie

Sectoren

 • Recycling

 • Handling

 • Mijnbouw

Meer weten over de mogelijkheden met Edge? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.