Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Stationaire heavy-duty shredder

Deze stationaire zware klasse is een goede keuze en oplossing wanneer u specifieke uitlaatgassen en geluidsemissies nodig heeft. De Electric-Power-Unit (E-PU) machines zijn bijzonder efficiënt en energiebesparend voor de gebruikers, want ze kunnen gebruikt worden voor de moeilijkst breekbare materialen en zorgen voor weinig onderhoud. Kortom, de Titan kan worden ingezet voor een tal van opties.

De machine is zeer flexibel inzetbaar: naast de vele toepassingen met bouw- en sloopafval is de mobiele shredder ook perfect voor het verwerken van spoorbielzen, wortels, banden, oud en vers hout, huishoudelijk- en bedrijfsafval en vele andere materialen.

Brochure Titan
Technische gegevens

Bijzonderheden

Afzonderlijke aandrijf- en besturingsunit

De units voor de aandrijving en besturing zijn afzonderlijk en kunnen op max. 8m afstand van elkaar worden geplaatst, wat zorgt voor minder trilling in het besturingssysteem. Bovendien leidt dit tot minder vervuiling van het systeem.

Voorzien van een snelwisselsysteem voor de walsen

Gemakkelijke installatie en snelle verwijdering van walsen, voor eenvoudiger onderhoud, renovatie en wisseling van het type wals, wat de productiviteit verhoogt.

De hydraulisch verstelbare zijkammen

De zijkammen kunnen worden geopend of gesloten, waardoor de uiteindelijke korrelgrootte kan worden gereguleerd. De doorvoer kan worden aangepast naar de eigenschappen van het materiaal en de wensen van de klant.

Voordelen

 • Prijs-prestatie

  De shredder is inclusief standaardbevestigingen, zoals watersproeisysteem, magneet, etc.

 • Toepassingen

  De shredder kan vele soorten materiaal verwerken (bouwafval, beton, groenafval, afvalhout, banden, etc.)

 • Wals wisseling

  Verkort de onderhoudstijden, het opknappen en wisselen van verschillende walstypes voor een ononderbroken werking

 • Integratie mogelijk

  De Titan 900 E-PU kan worden gebruikt als zelfstandige machine, maar kan ook worden geïntegreerd in bestaande installaties.

 • Controle Systeem

  De shredder kan worden bediend door middel van een afstandsbediening.

Toepassingsgebieden

De Titan 900 E-PU van Arjes kan voor het shredden van verschillende soorten materiaal worden ingezet:

 • Biomassa en groenafval: De Impaktor is perfect voor het shredden van organische materialen, zoals groenafval en boomtakken.
 • Stam hout en wortels: Het massieve materiaal van stamhout, wortelstokken en houtresten kan eenvoudig worden gebroken met de agressieve ripperhaken.
 • Afvalhout: verwerken van afvalhout categorie A1 tot en met categorie A4, zoals sloophout, kabelhaspels en pallets is geen probleem voor deze compacte shredder.
 • Kabelhaspels en kunststoffen: Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart ruimte op stortplaatsen en maakt het mogelijk om waardevolle bronnen te sorteren en scheiden.
 • Bouw- en sloopafval en mineraalafval: Op bouwplaatsen moet puin, zoals beton, asfalt, tegels, etc. regelmatig in volume verkleind worden om vervoer en verwerking mogelijk te maken. De Titan helpt u hierbij!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.