Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

De beste in de zuigtechniek!

RIVARD staat bekend als een van de beste merken in de zuigtechniek. Rivard is een Frans producent twee types zuigwagens, waarvan de SE10 er een van is.  Met een inhoud van 10.5 m3 is de Exvac SE10 de grotere basisvariant. Met deze inhoud kan materiaal eenvoudig opgezogen worden. Ook kan materiaal eenvoudig gelost worden met behulp van de kipcontainer met grote afrondingen. De scharnierpunten bevinden zich op 1700mm hoogte.

Belangrijk binnen deze zuigwagen is de meertraps industriële vacuümpomp die wordt aangedreven door een hydromechanische koppeling en een mechanische transmissie, wat voor een bescherming van belangrijke onderdelen zorgt, zoals de motor, versnellingsbak en koppeling.

Brochure Exvac
Technische gegevens (p. 22)

Bijzonderheden

Zuigarm kan 180° draaien

De zuigarm van de Exvac modellen kan 180° draaien, waardoor de arm niet uitgeklapt hoeft te worden bij het lossen van de container. Zo is de zuigplek altijd bereikbaar.

Afstandbediening

De zuigarm kan worden bediend met de draadloze ISO afstandbediening. Daarnaast is het mogelijk de hydrostatische rij- en stuurfuncties naast of achter de auto te bedienen.

7 inch kleurenscherm

De achterzijde van de zuigwagen bevat een 7 inch kleurenscherm dat alle functies en mogelijkheden van de wagen toont, ook in de Nederlandse taal!

Vragen over de mogelijkheden van Rivard? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.