Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

De juiste shredder voor uw werkzaamheden

Wanneer u een shredder wil aanschaffen, kunt u kiezen voor verschillende types shredders: langzaamdraaiende shredders of juist sneldraaiende shredders. Hier leest u meer over sneldraaiers.

Over sneldraaiers

Sneldraaiende shredders zijn doorgaans flexibel, compact en krachtig. Dit soort shredders wordt vooral gebruikt voor het verwerken van groenafval en biomassa voor het maken van chips. Sneldraaiers zijn zeer geschikt voor het verkleinen van materiaal tot een fijn product.

Meer weten over langzaamdraaiers? Neem hier een kijkje!

Ons aanbod Sneldraaiers

Minishark

Deze compacte shredder scoort hoog op het gebied van efficiëntie en kan op betrouwbare wijze uw groen, (sloop)hout en compost versnipperen. Afhankelijk van de kwaliteit van uw hout, kan deze machine houtsnippers produceren die ideaal zijn voor het produceren van energie.

Lengte (mm): 8350
Breedte (mm): 2530
Hoogte (mm): 3380

Shark 5

De machine is voorzien van een verlengde rubberen transportband, waardoor de afvoerhoogte is vergroot, ideaal voor beperkte ruimten. Met een capaciteit tot wel 240m³ per uur is de Shark 5500 een uitstekende keuze voor het verwerken van materiaal als groen, (sloop)hout en schors.

Lengte (mm): 11800
Breedte (mm): 2550
Hoogte (mm): 4500
Meer informatie
Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden met onze shredders? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.