Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

De juiste shredder voor uw werkzaamheden

Wanneer u een shredder wil aanschaffen, kunt u kiezen voor verschillende types shredders: langzaamdraaiende shredders of juist sneldraaiende shredders.

Over langzaamdraaiers

De langzaamdraaiende shredders zijn de juiste keuze wanneer u zware materialen wil verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan hout, metaal, banden en (sloop)afval.

Meer weten over sneldraaiers? Neem hier een kijkje!

Ons aanbod Langzaamdraaiers

Impaktor 250 EVO

De Arjes Impaktor 250 is een compacte, maar veelzijdige shredder met rupsonderstel. De shredder is in staat de hardste materialen te verpulveren. Denk hierbij aan materialen, zoals puin, beton, asfalt en natuursteen. Met dank aan het unieke snelwisselsysteem van Arjes kan deze shredder binnen een paar uur worden voorzien van een andere set walsen, geschikt voor het shredden van zachte materialen, zoals banden en hout.

Impaktor 250 E-PU

De stationaire elektrische versie van de shredder met dubbele walsen presteert goed en levert het hoogste rendement tegenover de laagste onderhoudskosten in bijzonder moeilijke toepassingsgebieden.
De twee shreddercomponenten, shredderunit en besturingsunit kunnen eenvoudig in bestaande recycling installaties worden geïntegreerd of als afzonderlijke machine worden gebruikt.

Ekomaxx 800

In deze ARJES-middenklasse heeft economische duurzaamheid centraal gestaan tijdens de ontwikkeling. De Ekomaxx is voorzien van alle voordelen die de Impaktor en Titan met zich meebrengen, zoals het rupsbandsysteem, het snelwisselsysteem voor de walsen, een innovatief SCU- besturingssysteem en een paddle-walsontwerp dat duurzaamheid en lange gebruikstijden garandeert.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Titan 900 E-PU

Deze stationaire zware klasse is een goede keuze en oplossing wanneer u specifieke uitlaatgassen en geluidsemissies nodig heeft. De Electric-Power-Unit (E-PU) machines zijn bijzonder efficiënt en energiebesparend voor de gebruikers, want ze kunnen gebruikt worden voor de moeilijkst breekbare materialen en zorgen voor weinig onderhoud. Kortom, de Titan kan worden ingezet voor een tal van opties.

Titan 950

Titanium staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zo ook de Titan lijn van Arjes. De Titan shredders vallen onder de zware klasse, wat ze uiterst geschikt maakt in de bouw- en sloopindustrie. De Titan machines worden veelal gebruikt voor het versnipperen van metaalschroot (tot 3mm), banden en autocarosserieën en voor het verwerken van huishoudelijk en bedrijfsafval.

Titan 950 E-PU

Deze heavy-duty shredder is de stationaire versie van de Titan. Deze machine is een goede keuze en een goede oplossing wanneer je op zoek bent naar een energiebesparende shredder. Daarnaast is deze shredder voorzien van een versterkte volumetrechter.  De Titan 950 E-PU kan worden ingezet om de moeilijkst te breken materialen te breken met aanzienlijk minder onderhoud.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

VS420

De VS420 van Edge kan voor verschillende materialen worden ingezet. Materiaal zoals plastic, pallets, sloop en bouw-, groen, huis- en commercieel afval worden gemakkelijk door de shredder in stukken gehakt.

Deze veelzijdige shredder is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: trailer, rups, stationair of haakarm.

Meer informatie

VS420E

De EDGE VS420E verpakt alle voordelen van een mobiele diesel aangedreven unit en die van een stationaire elektrische shredder in één zelfstandige unit. Voor de operator betekent dit minimale bedrijfskosten, maximale prestaties en enorme flexibiliteit.

Ook deze machine is beschikbaar als trailer, rups, haakarm en stationaire uitvoering.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden met onze shredders? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.