Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Hoge prestaties en multi inzetbaar

De trommelzeven van Edge staan bekend om hun hoge capaciteit, wendbaarheid en goede kwaliteit. Dit maakt dat de zeven van Edge een goede oplossing zijn voor veel verschillende industrieën: recycling, bouw- en sloop, overslag en afvalbeheer.

Alle zeven van Edge zijn voorzien van een 180° draaibare transportband, waardoor je ook op de compactere locaties kan profiteren van de capaciteit en andere voordelen van Edge.

Bekijk ons aanbod trommelzeven hieronder:

Aanbod trommelzeven

TRT620R

De Edge TRT620R trommelzeef kan worden voorzien van makkelijk verwisselbare trommels met een lengte van 5.5 meter en een hoogte van 2 meter. Hierdoor profiteert u van een zeefoppervlak van wel 30m². Met dank aan de heavy duty constructie en de grote mate van wendbaarheid, is deze machine ideaal voor het zeven van compost, mulch, aarde, biomassa en bouw- en sloopafval.

Deze veelzijdige shredder is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: trailer, rups, stationair of haakarm.

Meer informatie

TR622

De EDGE TR622 Drum Series combineert hoge productiesnelheden met gebruiksgemak in een robuuste, draagbare en veelzijdige zeefinstallatie die ideaal is voor het zeven van materiaal zoals aarde, compostering en bouw- en sloopafval.

Ook deze machine is beschikbaar als trailer, rups en stationaire uitvoering.

Meer informatie

TRM 831

Met haar grote capaciteit, is de EDGE TRM831 de ideale optie voor het zeven van grote hoeveelheden aarde, zand, compost en bouw- en sloopafval.

Deze veelzijdige shredder is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: trailer, rups, stationair of haakarm.

Meer informatie

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.