Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

FlexStar

De nieuwe FlexStar van Willibald is een sterrenzeef die is ontworpen voor het zeven van materiaal als biomassa, compost, voorgemalen oud hout, mulch en houtsnippers. De zeef verdeelt het materiaal in drie fracties in een beweging.

Zelfs met vochtige en kleverige bulkmaterialen weet de sterrenzeef wel raad. De afvoerbanden hebben een storthoogte van ongeveer 3,80m, waardoor u veel materiaal kwijt kunt en de wiellader het materiaal zo efficiënt mogelijk kan wegvoeren.

Brochure (EN)
Technische gegevens

Uitgelicht

Flexibel in gebruik

Met dank aan de grote hopper van 8m³ kan de machine gelijkmatig gevuld worden. De machine is perfect voor het zeven van materiaal, zoals compost, hout, mulch, chips, shreds en andere biomassa. Met de modulaire opbouw kan de machine in 2 of 3 fracties zeven en kunnen de zeefnetten en vingerdekken makkelijk worden verwisseld.

Eenvoudige bediening

De FlexStar kan worden bediend middels het bedieningspaneel aan de zijkant van de machine of met de optionele afstandsbediening. Gereed maken voor transport is ook geen probleem. De machine kan volledig worden ingeklapt, waardoor u deze compacte machine van 10,3m gemakkelijk kunt vervoeren middels trekhaak.

FlexStar in beeld

De FlexStar in actie zien? Bekijk de video hiernaast!

We voeren regelmatig demonstraties uit met deze machine. Wilt u er een bijwonen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of interesse in de aanschaf? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.