Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Arjes innovatieve shredders

Arjes is een toonaangevend leverancier en fabrikant van shredders met dubbele walsen. Wanneer u een hoog niveau van duurzaamheid wilt bereiken, zullen de machines van Arjes een grote aanwinst zijn voor uw bedrijf.

  • Arjes beschikt momenteel 6 verschillende machines. De machines lopen uiteen van stationaire tot mobiele shredders in compacte, midden en heavy duty klassen. Zie hieronder de verschillende shredders:

Impaktor 250 EVO

De Impaktor shedders zijn compact en flexibel, maar toch robuust. De 250 EVO is voorzien van een set rupsbanden, waardoor je op bijna iedere locatie gebruik kunt maken van de machine. Wanneer je je assortiment wilt uitbreiden met een compacte shredder voor het vermalen van sloop- en constructieafval, hout- en ander (groen) afval zal de Impaktor 250 EVO een goede oplossing zijn.

Meer informatie

Impaktor 250 E-PU

De stationaire elektrische versie van de shredder met dubbele walsen presteert goed en levert het hoogste rendement tegenover de laagste onderhoudskosten in bijzonder moeilijke toepassingsgebieden.
De twee shreddercomponenten, shredderunit en besturingsunit kunnen eenvoudig in bestaande recycling installaties worden geïntegreerd of als afzonderlijke machine worden gebruikt.

Meer informatie

Ekomaxx 800

In deze ARJES-middenklasse heeft economische duurzaamheid centraal gestaan tijdens de ontwikkeling. De Ekomaxx is voorzien van alle voordelen die de Impaktor en Titan met zich meebrengen, zoals het rupsbandsysteem, het snelwisselsysteem voor de walsen, een innovatief SCU- besturingssysteem en een paddle-walsontwerp dat duurzaamheid en lange gebruikstijden garandeert.

Meer informatie

Titan 900 E-PU

Deze stationaire zware klasse is een goede keuze en oplossing wanneer u specifieke uitlaatgassen en geluidsemissies nodig heeft. De Electric-Power-Unit (E-PU) machines zijn bijzonder efficiënt en energiebesparend voor de gebruikers, want ze kunnen gebruikt worden voor de moeilijkst breekbare materialen en zorgen voor weinig onderhoud. Kortom, de Titan kan worden ingezet voor een tal van opties.

Meer informatie

Titan 950

Titanium staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zo ook de Titan lijn van Arjes. De Titan shredders vallen onder de zware klasse, wat ze uiterst geschikt maakt in de bouw- en sloopindustrie. De Titan machines worden veelal gebruikt voor het versnipperen van metaalschroot (tot 3mm), banden en autocarosserieën en voor het verwerken van huishoudelijk en bedrijfsafval.

Meer informatie

Titan 950 E-PU

Deze heavy-duty stationaire shredder is een goede keuze en een goede oplossing wanneer je op zoek bent naar een energiebesparende shredder.  De shredder is mede een goede keuze, doordat het is voorzien van een versterkte volumetrechter.  De Titan 950 E-PU kan worden ingezet om de moeilijkst te breken materialen te breken met aanzienlijk minder onderhoud.

Meer informatie

Toepassingsgebieden

  • Hout

  • Plastic & huisafval

  • Sloopafval

  • Metaal (tot 3mm)

Meer weten over de mogelijkheden van onze shredders? Neem contact met ons op!

Liquid syntax error: parameter 'to' not given
Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.