Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Zeven van Komplet

Zeefmachines kunnen worden ingezet voor het scheiden en sorteren van allerlei soorten materiaal, zoals puin, zand, grond en nog veel meer. Voor iedere grondsanering is een geschikte zeef beschikbaar. Tuytel Handel biedt diverse zeven van Komplet aan. Zie hieronder het uitgebreide assortiment.

Kompatto 104

Deze zeef is een betaalbaar instapmodel dat voornamelijk geschikt is voor kleine tot middelgrote operators en aannemers. Deze zeef kan in een aantal toepassingen worden ingezet: zand en grind, aggregaten en recycling.

Meer informatie

Kompatto 5030

De Kompatto 5030 is speciaal ontworpen voor operators die veelzijdigheid, wendbaarheid en mobiliteit belangrijk vinden. De zeef is klein genoeg voor transport middels een container, maar sterk genoeg voor zware toepassingen.

Meer informatie

Kompatto 221

Deze rupszeefmachine is de kleinste zelfrijdende zeefinstallatie die momenteel op de markt is. De zeef kan werken in de meest beperkte toegangsgebieden en verwerkt dezelfde hoeveelheid materiaal als een grote en duurdere machine.

Meer informatie

WV 2080

Deze WV zeef onderscheidt zich door zijn betaalbaarheid, lichte gewicht. Daarbij is het praktisch en gemakkelijk om te gebruiken en vervoeren. Een onmisbare machine voor alle kleine en middelgrote aannemers die materiaal moeten sorteren.

Meer informatie

DST 1020

De DST 1020 trommelzeef kan op een set rupsbanden gemonteerd worden of middels een trekhaak worden voortgetrokken. De zeef kan worden ingezet voor het recyclen van puin, tuinieren, compost, afval en hout.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van onze zeven? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.