Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Werkvlotten van ProVlot

Heeft u tijdens uw werkzaamheden regelmatig te maken met werk op lastig te bereiken locaties? De werkvlotten van ProVlot kunnen een uitgang bieden bij deze werkzaamheden. De werkvlotten van ProVlot zijn uniek op de markt, met dank aan het materiaalgebruik. De vlotten zijn robuust en onderhoudsvrij en tegelijkertijd lichtgewicht. De vlotten zijn met de hand te tillen!

 • Wil jij ook je klus kunnen bereiken zonder inzet van een kraan of speciaal transport? Onze werkvlotten kunnen dit bieden. De werkvlotten worden doorgaans gebruikt door hoveniers, groen- en water beheerders, weg- en waterbouwers en andere onderhoudsprofessionals.

Standaard of op maat

De standaard maat van een ProVlot is: 3,30m x 1,20 x 0,22 (l x b x h). Heeft u iets meer werkruimte nodig? De werkvlotten zijn eenvoudig te koppelen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw werkzaamheden een specifiek werkoppervlak vereisen. Naast de standaardmaten, bieden wij de werkvlotten van ProVlot ook op maat aan.

Anti Slip

Het dek van het vlot wordt standaard voorzien van een grof antislip dek. De korrel hiervan zit geïntegreerd en opgesloten in de coating van het vlot,

Speciale Coating

De werkvlotten zijn voorzien van een massieve EPS kern met een stevig aluminium frame. Hier omheen zit een speciale coating, die in combinate met de EPS kern zorgt voor een lange levensduur. De werkvlotten worden doorgaans afgewerkt met een grijze coating. Ben je op zoek naar een werkvlot in jouw huisstijl kleur? Ook dit is mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen van
ProVlot Werkvlotten

 • Lichtgewicht

  De werkvlotten van ProVlot wegen slechts 75 kilo! Een stuk lichter dan de andere werkvlotten op de markt.

 • Stabiel

  Ondanks het lichte gewicht zijn de werkvlotten van ProVlot enorm stabiel!

 • Volledig onderhoudsvrij

  De werkvlotten van ProVlot zijn erg gebruiksvriendelijk en vereisen geen onderhoud.

 • Koppelbaar

  De werkvlotten zijn koppelbaar middels een eenvoudig systeem. In een handomdraai heeft u het oppervlak van uw werkvlot verdubbeld.

Meer weten over de mogelijkheden van onze werkvlotten? Neem contact met ons op!

Liquid syntax error: parameter 'to' not given
Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.

Werken op water, geen probleem met ProVlot!

Wanneer je regelmatig werk uitvoert in, op of bij het water, kan het aanschaffen van een werkvlot van ProVlot je een hoop moeite besparen. De werkvlotten van ProVlot zijn erg licht, zo'n 75 kg per stuk, waardoor ze getild kunnen worden door twee personen. Zo kan je werk op locatie uitvoeren zonder inzet van een kraan of speciaal transport, wat kosten bespaart. Een ProVlot is enorm flexibel in gebruik. Het formaat is eenvoudig mee te nemen in een standaard aanhangwagen.