Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Aanschaf A-merk machines

Bel: +31 6 5394 4128

Revolutionaire Brekers en Zeven

Komplet levert al jaren complete installaties en machines voor het breken en zeven van materiaal dat gerecycled kan worden, zoals puin en ander bouwafval. Het Italiaanse merk is een ware wereldleider in de bouw van verwerkingssystemen en apparatuur voor afvalrecycling.

Brekers

Tuytel Handel is de exclusieve dealer van Komplet brekers in Nederland. De brekers zijn zeer functionele machines die voldoen aan regionale en internationale kwaliteitsnormen. De technische kenmerken van de machines onderscheiden zich door de hoge prestaties, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en het gebruiksgemak. De brekers zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zo kunt u voor welke eisen dan ook bij ons terecht.

Meer over de brekers

Zeven

De zeven van Komplet worden stuk voor stuk aangeboden door Tuytel Handel. Net als de brekers voldoen de zeven aan regionale en internationale kwaliteitsnormen. Ook de zeven van Komplet kenmerken zich door de hoge prestaties, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en hun gebruiksgemak. Welke eisen u ook heeft, Komplet heeft een zeef ontwikkeld die perfect bij uw eisen en wensen aansluit.

Meer over onze zeven

Voordelen van Komplet Machines

  • Eenvoudig in gebruik

  • Snelle installatie en onderhoud

  • Eenvoudig transport

Meer weten over de mogelijkheden van onze brekers en zeven? Neem contact met ons op!

Liquid syntax error: parameter 'to' not given