Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Vragen of advies?

Bel: 0184 69 49 47

Brekers van Komplet

Brekers kunnen worden ingezet voor het breken van materiaal, zoals grote stukken beton, steen, asfalt en andere bouwmaterialen. Wanneer deze materialen met een breker worden gebroken, wordt het materiaal makkelijker te hanteren voor direct verbruik of recycling. Tuytel Handel biedt diverse brekers van Komplet aan. Zie hieronder het uitgebreide assortiment.

City Crusher 704

Deze compacte haakarmbreker is ideaal voor een bedrijf dat kleinere hoeveelheden materiaal wil breken of vermalen. De breker wordt veelal ingezet in de bouwsector.

Meer informatie

K-JC 503

De meest compacte kaakbreker van Komplet. De breker biedt een ideale oplossing voor het ter plaatse recyclen van bouw- en sloopafval.

Meer informatie

LEM 4825

Een betrouwbare en stationaire mini kaakbreker. De breker is erg mobiel door het compacte formaat en wordt aangedreven door een elektromotor.

Meer informatie

K-JC 704

Deze van rupsbanden voorziene breker is speciaal ontworpen voor operators die veelzijdigheid, transporteerbaarheid en wendbaarheid zeer op prijs stellen.

Meer informatie

K-JC 805

De K-JC 805 kaakbreker is een gebruiksvriendelijke en compacte breker die is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen.

Meer informatie

Mill Track 5000

Deze rupshamermolen is een compacte breekmachine. Het is zelfde de kleinste die momenteel op de markt te verkrijgen is, daarnaast is de breker erg mobiel.

Meer informatie

M 5000

Deze elektrisch aangedreven hamermolen is zeer betrouwbaar en biedt hoge capaciteit en prestaties. Daarnaast is de breker voorzien van transportbanden.

Meer informatie

De brekers van Komplet zijn geschikt voor het breken van allerlei materialen, zoals puin en bouwafval. Brekers zijn goed in te zetten voor materialen die groot zijn. Door de materialen te verkleinen middels een breker. Is het eenvoudiger te transporteren en bespaart u dus op transportkosten. Naast brekers biedt Komplet ook zeven aan. Klik hier voor ons aanbod Komplet zeven.

Voordelen van Komplet brekers

Met dank aan het ruime aanbod brekers, kunnen wij u altijd een geschikte breker aanbieden voor uw werkzaamheden. De brekers van Komplet zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Zo biedt complet verschillende stationaire brekers aan, maar als u op zoek bent naar een mobiele breker, kunt u ook goed uit de voeten met een van de Komplet brekers. Daarnaast zijn sommige brekers voorzien van een eisen diesel of elektromotor, een set rupsbanden of transportbanden. Kortom, voor iedere toepassing is een breker te vinden.

Meer weten over de mogelijkheden van onze brekers? Neem contact met ons op!


Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden.